Egenskaper
Egenskaper

Ciudad Quesada och omgivande områden, söder om Costa Blanca, är den huvudsakliga bostadsbebyggelsen av Rojales inåt landet, 10 minuter från stränderna i Torrevieja. Alicante och Murcia flygplatser är mycket nära, bara 50 km, cirka 30 minuter med bil.

Ciudad Quesada, som betyder 'Quesada Town', var en mans och hans familjs dröm: Justo Quesada Sempere och har sedan dess blivit ett känt bostadsområde med en mängd olika eleganta fastigheter som alla har ett brett utbud av lokala tjänster, som nyligen ombyggd 18-håls 'La Marquesa' golfbana, Quesada Bowling, Quesada Minigolf, en olympisk skjutbana, ridning, en mängd internationella föreningar och klubbar, sportcenter, kommunala pooler, tennis- och paddlebanor, Thader fotbollsklubb, snooker hall, Rodeo Caves park, flodpromenader, torsdagsmarknad varje vecka och internationell gastronomi för att experimentera.

contact contact contact
contact contact contact

Området har hälsofördelar på grund av sitt milda klimat, med en genomsnittlig årstemperatur på 20 ºC och dess unika läge intill Medelhavet och naturparken i saltsjöarna Torrevieja och La Mata, en av de viktigaste i Europa, som är hittade söder om Ciudad Quesada.

Bara 4 km från de magnifika stränderna i Guardamar de Segura och Medelhavet är stränderna varierade, några med vilda palmlundar och andra med omfattande, gyllene sand och bara en kort bit från flygplatserna i Alicante och Murcia.

Ciudad Quesada, ditt hem i solen.

Utvalda fastigheter